• Vacanța în Bucovina la superlativ

  Inaugurat în 2007, hotelul a devenit într-un timp foarte scurt destinația de vacanță a mii de turiști din țară și din străinătate. Situat chiar în centrul stațiunii Vatra Dornei, hotelul oferă condiții de cazare ireproșabile, menite să răspundă oricăror exigențe. 

  Mai mult
 • Servicii de înaltă clasă

  Multitudinea de servicii oferite, dotările și amenajările de top, precum și personalul mereu pregătit să răspundă tuturor solicitărilor sunt elementele ce contribuie la îndeplinirea misiunii noastre, de a fă face șederea dumneavoastră cât mai plăcută.

  Mai mult
 • Locul unde prezentul se îmbină cu istoria

  Hotelul a fost amenajat în vila în care a scris și locuit marele poet și dramaturg Lucian Blaga. Suntem mândri că identitatea noastră își are originile într-un exponent al culturii române, păstrând și astăzi, la loc de cinste, obiecte și scrieri ale acestuia.

 • 1
 • 2
 • 3

Agrement

Atât iubitorii calariei cât si iubitorii drumetiilor montane sunt invitati la o plimbare ecvestra în Muntii Calimani sau pe Muntele Ousorul, pentru a admira peisajele nemaipomenite si vegetatia rara, dar si pentru a face o incursiune în istoria tumultoasa a Muntilor Calimani.
Numele de "mountain bike", apărut pentru prima dată în 1966 ca "bicicleta de munte". Bicicleta de munte a fost o bicicletă cruiser modificata pentru a fi utilizata pe drumuri grele si trasee montane.  Acest sport a devenit popular în anii 1970, iar in Romania, a cunoscut consacrarea dupa anul 2000. Astazi, in tara sunt mii de practicanti de mountain-bike, o buna parte din acestia aleg traseele special amenajate din Bazinul Dornelor, atunci cand vine vorba de o escapada de pe doua roti
Cea mai bună zonă de cățărare din zonă se află în Masivul Rarău – Pietrele Doamnei. Marea majoritate a traseelor sunt amenajate profesional. Toate traseele amenajate sunt protejate cu material FIXE. Retragerile obligatorii prezintă top-uri FIXE consolidate cu lanț și verigă de rapel.

Recomandare: consultați-vă cu membrii SALVAMONT din zonă pentru evitarea unor situații delicate


ATV-ul (All Terrain  Vehicle) este un mijloc rapid de deplasare în vederea explorarii zonei ce cuprinde Vatra Dornei si împrejurimile acesteia.ATV-ul reprezinta alternativa motorizata a plimbarilor calare.
Raftingul este coborarea cu barci speciale a unor ape repezi de munte. Se asigura echipament adecvat: casti de protectie, veste de salvare si costume de neopren in perioade ale anului mai reci. Raftingul este un sport de echipa unde coordonarea miscarilor este totul.
Cu siguranta, plimbarea cu sania trasa de cai este atractia principala pentru copii. Am realizat mai multe trasee, astfel incat turistii ce ne viziteaza sa se poata bucura de intreaga splendoare a peisajelor oferite de dealurile ce imprejmuiesc bazinul dornelor. 
Bazinul Dornelor este, fara doar si poate, destinatia ideala a pasionatilor de sporturi de iarna. Domeniul schiabil insumeaza 6.5 km, partiile de ski fiind situate in imediata vecinatate a hotelului nostru. Masivul Calimani contribuie la completarea tabloului de posibilitati, fiind recomandat pentru ski de tura.
Snowmobilul este destinat celor dornici de aventura in sezonul rece, muntii ce imprejmuiesc Bazinul Dornelor oferind o panorama de neuitat.